brollopspresent

Bröllop!! En otrolig upplevelse för både brudpar och de som delar parets stora dag. Två människor har valt att knyta ihop de magiska banden som finns mellan dem genom att säga Ja till varandra. Att gifta sig är en härlig känsla. En stor händelse i livet. Det är ett bevis på att just de här två personerna hittat kärleken till varandra och att de är beredda att dela livet tillsammans. Allt känns rätt och de har bestämt sig för att fortsätta livet sida vid sida. Det finns mycket kärlek och de vill visa det för varandra och omvärlden på flera olika sätt. Du som inbjuden gäst till det stundande bröllopet vill också vara med och ge dem ett fint minne från den speciella dagen och letar efter den där perfekta och unika gåvan som blir ett kärt minne för brudparet.  En bröllopspresent till ett förälskat par vill vi ge från hjärtat. Vi vill att de ska glädjas åt gåvan under många år och tänka tillbaka på sin bröllopsdag med värme och förälska sig i varandra om och om igen. Förslag är vackra glas i alla dess former vin- eller champagneglas, öl- drink- eller snapsglas, likör- eller kaffeglas som blir unika och personliga med ingraverad text. Ljuslyktor är vackra och sprider vackert, romantiskt sken och kan placeras runt om i hemmet för en mysig stämning. Med en liten fin graverad text på blir den extra värdefull. Är ni ett kompisgäng till paret, fixa presenten tillsammans och kombinera ihop en gemensam gåva. Fundera på vad paret gillar, är det lyx i tillvaron, köp en fin flaska med god champagne och kombinera med de vackra champagneglasen. Gillar de att njuta av en god choklad och gott kaffe, köp exklusiv choklad och kaffeglas.  Har de helt olika intressen, ge dem varsin present med deras namn och datum för deras stora dag på. Exempelvis om en i paret är intresserad av jakt kan en jaktkniv vara passande och den andra i paret är intresserad av smycken är ett smyckeskrin helt rätt.

Andra förslag på personligt bröllopspresent, som alla blir mer unika med personlig text kan vara en…

Karaff – att servera favoritvinet, bordsvatten eller annan dryck från en karaff blir mycket trevligare både för den som serverar och den som blir serverad.

Tårtspade – en fin present som tas fram vid festliga tillfällen och förknippas med glädje. Att skära upp tårtan med minne från bröllopet gör säkerligen tårtan snäppet godare.

Ståltermos – perfekt present till paret som gillar friluftsliv. De får en fin, användbar och hållbar present som håller drycken varm på härliga turer många år framåt.

Bordsflagga – en elegant present som kommer pryda parets hem vid alla högtidsdagar.

Gästbok – en uppskattad present där det kära paret kan samla alla minnesvärda gästinlägg, kanske redan från bröllopsfesten.

Grillpinne, Fällkniv och Kåsa – vi fortsätter med presenter till par som gillar friluftsliv. Ges som presenter för sig eller i kombination och varför inte ihop med en termos. Det varma kaffet serveras i en trevlig kåsa tillsammans med grillad marshmallow ute i skogen, kan det bli bättre!

Salt- och pepparströare i rostfritt – användbart och uppskattat för parets alla middagar framöver.

Plakett i rostfritt med bildgravyr – hitta din egen favoritbild på det förälskade paret och gör en bildgravyr. Oväntad, uppskattad, hållbar och personlig!

Kanske är det du som planerar att fria till din partner eller ni tillsammans som ska gifta er som besöker oss just nu. Du letar efter något till din kommande hälft eller ni som par en gemensam present som blir ett fint minne. Vill du fria till din älskade med en ring, häll upp bubblande brusande lyxig champagne i vackra graverade champagneglas när du går ner på knä och ställer den magiska frågan till din älskade. Kanske du vill lägga den vackra ringen i glaset med champagne eller knyta den runt glasets fot med ett fint band. Det är bara fantasin som sätter dina gränser. Vill ni skaffa er en gemensam extra present till ert kommande liv tillsammans kan en idé vara att skapa en fin gästbok i tenn med fin gravyr inför kommande festligheter genom livet. Vill du ge honom eller henne en fin morgongåva dagen efter er stora dag, ge din kära ett fint namnsmycke med bådas namn ingraverade. Det finns många fina och betydelsefulla gåvor att ge till varandra.

Hoppas du fått hjälp i ditt sökande efter bröllopspresent. Kom ihåg att vilken present ni än väljer blir det en kär gåva för paret när du ger med känsla och hjärta. På gravyrbutiken.se utformar du och gör dina gåvor personliga och mer värdefulla.

 

 

Kommentera